INDUSTRIRÖR

Här på Reppu drar vi rör precis som ni vill ha dem, både på höjden och längden.

När det gäller industrirör är Reppu ett fullserviceföretag med uppdrag från petroleumindustrin, processindustrin och verkstadsindustrin.  

De uppdragsgivare som vi har avtal med , finns över hela Sverige, t ex. Preem AB, Inter Terminals Sweden AB och Trelleborg AB. Andra kunder som vi arbetar regelbundet med är bl a SYSAV, Univar, Metso Minerals, Finax, Trelleborgs fjärrvärme och Nordic Storage AB

Vi utför nyinstallationer och ombyggnationer av rörledningar. Vi är certifierade enligt EN1090 och har stor vana att arbeta enligt tryckkärlsdirektiven.

Vi har en hög närvaro i oljehamnarna, framför allt i södra Sverige, och vi har en hög och lång kompetens med stor samlad erfarehet av cisternreperationer. Vi utför arbete med att reparera och byta tak-, botten och mantelplåtar.

Reppu har specialister på att reparera ventiler och har egen mobil utrustning för att utföra dessa arbeten. Det betyder mycket för våra partners att vi kan åka till dem och reparera ventilen : det ger ett kortare stillestång. Vi har också ett antal partners med serviceavatl för server tryck/vacuum-ventiler.

Under senare tid har förfrågningar ökat beydligt i antal från alla delar av lander, så vi förstår att ryktet om vår kapacitet och pålitlighet växer. 

Reppu är inom detta område ett fullserviceföretag med uppdrag från både processinriktad- och tillverkande industri. Vi har särskilt stor erfarenhet från olja- och petroleumbranschen där vi har uppdrag hos företag som Preem, Vopak och Univar m.fl. 

Inom industrirör kan vi hantera uppdrag i hela Sverige, men fråga oss gärna vid en dialog kring ditt specifika behov. 

Några exempel på tjänster vi utför inom processindustrin ser du här nedanför, kontakta oss för :

 

 

Rör  – vi byter och utför nyinstallationer av svart- och rostfritt stål.

Ventiler – vi underhåller, reparerar och byter, vi har mobil utrustning för detta

Slangar – vi utför provtryckning

Cisterner – vi reparerar botten-, mantel- och takplåt, tillhandahåller betongfundament, monterar och flyttar cisterner

Invallningar – Vi utför invallningsprojekt till cisterner som totalentreprenörer 

Flytande tak – vi monterar nya tätningar, renoverar tak på plats samt monterar nya invändiga tak

Silo – vi bygger tornsilor upp till 200 m3 , monterar, besiktigar, serverar, erbjuder finansieringslösningar, se mer under Silo