STÅL OCH BYGGSMIDE

Reppu är en leverantör till byggbranschen i Skåne och främst då i södra och västra delen. Mot bakgrund av en stark expansion ser vi också på möjligheter att ta uppdrag även på andra områden i Skåne, så tveka inte att kontakta oss för dialog kring förutsättningar.

Bland företag vi gjort/gör jobb för kan nämnas; Skanska Sverige AB, Byggnadsfirma Otto Magnusson, NCC, Sysav, Trelleborg AB, Metso, Trelleborgs Hamn, Stena Line, m.fl.

stalobyggmidejpg

Entreprenad – stål och byggsmide

Reppu räknar på förfrågningar avseende stål- och smide. Vi tillverkar och monterar stålstommar för ombyggnad, tillbyggnad och nyproduktion. När du har behov av priser så kontakta oss eller sänd dina kontaktuppgifter samt förfrågningsunderlag till info@reppu.se

Vi ser över dina underlag och om förfrågan stämmer med vårt kompetensområde försöker vi återkoppla till dig inom 4 arbetsdagar huruvida vi kan bidra till din affärsnytta eller inte.

Uthyrning av personal

På en byggarbetsplats kan vi också fungera som din förstärkning över en kortare eller längre period. Vi kan då utgöra en egen montagegrupp eller så ingår vi i beställarens grupp, men vi kan också tillhandahålla enskilda svetsare/montörer. Som du förstår är vi flexibla i våra uppdragsformer och alltid beredda att föra en dialog för din optimala lösning.