Industrirör

Vi drar rör precis som ni vill ha dem, både på höjden och längden.

Vi är ett fullserviceföretag med expertis på installations- och rörarbeten. Detta gäller även industrirör med uppdrag från petroleumindustrin, processindustrin och verkstadsindustrin. De uppdragsgivare som vi har avtal med, finns över hela Sverige, till exempel Preem AB, Inter Terminals Sweden AB och Trelleborg AB.

Andra kunder som vi arbetar regelbundet med är bl a SYSAV, Univar, Metso Minerals AB, Finax, Trelleborgs fjärrvärme och Nordic Storage AB Vi utför nyinstallationer och ombyggnationer av rörledningar. Vi är certifierade enligt ISO 3834 och har stor vana att arbeta enligt tryckkärlsdirektiven. Vi är även ackrediterade för säkra vatten- och gasinstallationer.

Vi har en hög närvaro i oljehamnarna, framför allt i södra Sverige, och vi har en hög och lång kompetens med stor samlad erfarenhet av cisternreparationer. Vi utför arbete med att reparera och byta tak-, botten- och mantelplåtar. Vi har specialister på att reparera ventiler och har egen mobil utrustning för att utföra dessa arbeten. Det betyder mycket för våra partners att vi kan åka till dem och reparera ventilen: det ger ett kortare stillestånd.

Vi har också ett antal kunder med serviceavtal för tryck- och vacuumventiler. Under senare tid har förfrågningar ökat betydligt i antal från alla delar av landet, så vi förstår att ryktet om vår kapacitet och pålitlighet växer.

Jobb som vi är stolta över att ha gjort:

Scroll to Top