Ledande rörmontörer

Vi söker nu de 10 bästa ledande montörerna i branschen. De flesta inom industrirör, men även några inom byggsmide och några till mekaniskt underhåll. Eventuellt någon inom industriell elinstallation och industrimåleri.

Du som kliver in i den rollen är en skicklig specialist med naturlig förmåga att leda andra. Du är tydlig och konsekvent. Du vet vad som behöver göras och på vilket sätt.

Din roll som ledande montör är att i det dagliga arbetet vara företagets representant mot kundernas beställare. Du är först på plats, läser ritningar, lägger upp arbetsplaner, gör kalkyler och genomför riskinventeringar. Din uppgift är i första hand att se till att uppdraget blir utfört – på rätt sätt, på rätt tid och till rätt kostnad.

Du rapporterar till avdelningschefen på den ort där uppdraget utförs eller till den tekniske chefen.

På Reppu är vi specialister på industriell service. Våra kunder är oftast stora industriföretag och det vi erbjuder dem är vår kompetens inom industrirör, byggsmide, mekaniskt underhåll, industriella elinstallationer och industrimålning. Vår verksamhet har expanderat under flera år och vi finns idag med egna avdelningar i Trelleborg, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Göteborg och Stockholm.

Som ledande montör hos oss arbetar du med stor frihet under eget ansvar. Inga utmaningar är försvåra för dig – eller för oss tillsammans. Du är den som leder den dagliga verksamheten i din arbetsgrupp och du är också den som håller gruppen uppdaterad om vad som är på gång i företaget. Du är vår representant för företaget både utåt och inåt. Du är en nyckelperson i vår tillväxt.

Intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Skicka in din ansökan med en kort berättelse om dig själv och såklart ditt CV till jobb@reppu.se

 

Scroll to Top